Ecotourism, walking, wine tourism and cultural holidays in Catalonia
Ready to live a new experience?

Fem Parc, projecte d’ecoturisme a Catalunya

Fem Parc Ecoturisme
Fem Parc és un projecte desenvolupat a Catalunya per promoure l’ecoturisme en alguns dels seus parcs naturals, promovent l’economia local respectant al mateix temps l’entorn natural protegit. El projecte vol que els habitants que viuen als espais protegits i els seus voltants entenguin els beneficis positius per la seva economia, en compte de veure’ls com una font de limitacions a la seva vida diària. Al mateix temps els vol enorgullir del seu propi territori, fent-los conscients del seu impressionant patrimoni natural i cultural.

A mitjà termini, aquest projecte també hauria de contribuir a la creació de nous llocs de treball i al suport pel manteniment de les activitats tradicionals, productes i serveis locals, promovent-los i desenvolupant activitats perquè els turistes ho puguin experimentar per ells mateixos. Aquests són els Parcs Naturals inclosos en el projecte:

  • Parc Natural de l’Alt Pirineu
  • Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
  • Parc Natural del Cadí-Moixeró
  • Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
  • Parc Natural dels Ports
  • Parc Natural de la Serra del Montsant.
Fem Parc al Parc Natural de Montsant 

Parc Natural de Montsant (clica per engrandir la imatge)

El Parc Natural de Montsant és un massís muntanyós d’uns 135 km2, una muntanya santa (mont-sant) ben conegut des d’antic per ermites i ascetes que buscaven una vida contemplative en contacte real amb la natura i déu. Feu click aquí per més informació i altres idees de viatge i activitats per descobrir el Parc Natural de Montsant, però en aquesta pàgina només us mostrarem les estrictament relacionades amb el projecte Fem Parc. A Montsant, la idea era promoure els següents eixos principals d’aquest espai natural:

  • Espiritualitat, estretament lligada a la tradició mil·lenària d’eremitisme i les diferents ermites que es poden visitar, amb especial menció al monestir cartoixà d’Scaladei.
  • Gastronomia, que es pot tastar a través dels productes d’alta qualitat elaborats a la zona, com l’oli ecològic o els mundialment coneguts vins de les dues denominacions d’origen, DOQ Priorat i DO Montsant.
  • La fauna, representada per la tortuga mediterrània, amb diferents poblacions al Parc Natural de Montsant.

A continuació teniu diferents idees de viatge  desenvolupades durant el projecte Fem Parc. Però si no trobeu el que esteu buscant, no dubteu en contactar-nos. Us podem crear la vostra experiència a mida al Priorat. 

Algunes idees de viatge al Parc Natural de Montsant

Algunes idees de viatge al Parc Natural dels Ports ben aviat aquí!

We work in & with:

What do they say about us

We support:

About us

El Brogit Guiatges
Walking, wine tourism and guiding company in Southern Catalonia
El Brogit Viatges
The Ecotourism travel agency of Catalonia (GC-2786)
Creators of El Brogit de la Vall
Co-founder of Ludi Artis
Ludi Artis: Intelligent games, playing to learn using Escape Room techniques.

Phone/Whatsapp & Email

+34 689 00 61 99
international[at]elbrogit.com

You will also find us in this social networks